Om oss

OM OSS

Våra tjänster - dina möjligheter!

Vill ni sälja ert företag (med eller utan fastighet) är vi behjälpliga under hela försäljningsprocessen, fram till fullbordat avtal med köparen.

Om ni vill köpa, hjälper vi er med att förmedla det objekt ni söker, och är medhjälpliga under förhandlingsprocessen med säljaren fram till köpeavtal.

Vid ett försäljningsuppdrag står vi till tjänst bl.a. med aanalys och beskrivning samt marknadsföring. Vårt stora kontaktnät och kundregister ger därutöver möjlighet att snabbt hitta rätt köpare.

Visningar av försäljningsobjektet läggs upp i samarbete med säljaren.
Vi driver förhandling mellan säljare och köpare med målsättningen att alltid nå ett köpeavtal till båda parters belåtenhet.

Vi är behjälpliga med att utforma avtalsmodeller och köpekontrakt, och ger juridiskt stöd och finansiell rådgivning fram till fullbordat köpeavtal.

I branschen sedan 1976.

TJÄNSTER VI ERBJUDER

Vid ett försäljningsuppdrag står vi till tjänst med

Värdering

Hjälper dig med allt från att värdera ert företag (med eller utan fastighet) och utför marknadsföring till visning och skrivning av kontrakt.

Förhandling

Vi representerar dig inför en förhandling när köparen lämnar en slutlig bud och därefter sker en förhandling om det slutliga priset och avtalsvillkor.

Avtalsformulering

Med vår stora kompetens att formulera hela uppdraget, jämföra anbud och i ett avtal täcka in allt som ska utföras så att du inte går på riggade fällor.

Juridiskt stöd

Våra kunder erbjuds finansiell rådgivning, skräddarsydda lösningar samt juridiskt stöd i försäljnings-/övertagandeprocessen.

VÅRT TEAM

Vi täcker storstadsregioner Malmö, Göteborg och Stockholm.

VÅRA KONTOR

STOCKHOLM
Mobil:  0760-24 74 60
info@eucommerce.se

GÖTEBORG
Tel:    031 - 13 64 48
Mobil:  0760 - 06 81 79
info@eucommerce.se

LÄS VÅRT NYHETSBREV

captcha  

 

HUVUDSÄTE

  • EuCommerce, Fridhemsvägen 2
    217 74 Malmö
  • (+46) 040 - 616 02 70
  • (+46) 0760 - 247 460