Bistro, pizzeria, salladsbar, vid Centralstation / 3055

Bakom Centralstationen i det kända Öresundshuset ligger sedan många år tillbaka ett före detta cafè / livs / salladsbar, numera lunchbistro med pizza, pasta och sallad.

Fakta:


Objekt nr:3055

Bransch:Pizzeria / Salladsbar

Namn:Bistro Romeo

Adress:Hans Michelsens gata 3

Ort:212 20 Malmö

Oms:ca 1 250 000 kr (5 000 kr/dag)

Yta:115 kvm

Hyra:17 000 kr

Sittpl:10 + 20 ute

Pris:450 000 kr

Beskrivning

Bistro, pizzeria, salladsbar, vid Centralstation / 3055

Bakom Centralstationen i det kända Öresundshuset ligger sedan många år tillbaka ett föredetta cafe/ livs/ salladsbar, numera lunchbistro med pizza, pasta och sallad. Precis i mitten mellan Bylgia, Kolga och Öresundshuset ligger denna bistro. I dessa husen finns flera tusen kontorsarbetare som innebär en unik möjlighet för bistron då den kan få fullt upp lunchtid med rätt luncherbjudanden.

Lunchbaren är nyrenoverad med italiensk stil och passar till sallad, pizza, pasta och diverse smårätter. Ventilationen är nyinstallerad och hela lokalen är nyrenoverad. Det innebär att lokalen passar bra till pizza, pasta och annan varm mat.

Möjligheterna till catering är också goda då det idag i området är gott om arbetsplatser som efterfrågar detta. Läget har en fantastisk potential då det kommer byggas ett stort antal bostäder – bistron kommer då vara i absolut centrum. Det finns en färdigutvecklad hemsida, diverse abonnemang för nätförsäljning osv. Således är det en lokal med goda framtidsutsikter.

Säljes på grund av ändrad familjesituation.

Läs mer

Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig mäklare, helst via mail med en enkel presentation och inte störa medarbetare med spontana besök.

www.bistroromeo.se

Bedrudin Hondo
Företagsmäklare
Tel. vxl: 040 – 616 02 70
Mobil 0760 – 24 74 60
hb@eucommerce.se