Bistro, pizzeria, salladsbar, vid Centralstation / 3055

Bakom Centralstationen i det kända Öresundshuset ligger sedan många år tillbaka ett före detta cafè / livs / salladsbar, numera lunchbistro med pizza, pasta och sallad.

Fakta:


Objekt nr:3055

Bransch:Pizzeria / Salladsbar

Namn:Bistro Romeo

Adress:Hans Michelsens gata 3

Ort:212 20 Malmö

Oms:ca 1 250 000 kr (5 000 kr/dag)

Yta:115 kvm

Hyra:17 000 kr

Sittpl:10 + 20 ute

Pris:450 000 kr

Beskrivning

Bistro, pizzeria, salladsbar, vid Centralstation / 3055

Bakom Centralstationen i det kända Öresundshuset ligger sedan många år tillbaka ett föredetta cafe/ livs/ salladsbar, numera lunchbistro med pizza, pasta och sallad. Precis i mitten mellan Bylgia, Kolga och Öresundshuset ligger denna bistro. I dessa husen finns flera tusen kontorsarbetare som innebär en unik möjlighet för bistron då den kan få fullt upp lunchtid med rätt luncherbjudanden.

Lunchbaren är nyrenoverad med italiensk stil och passar till sallad, pizza, pasta och diverse smårätter. Ventilationen är nyinstallerad och hela lokalen är nyrenoverad. Det innebär att lokalen passar bra till pizza, pasta och annan varm mat.

Möjligheterna till catering är också goda då det idag i området är gott om arbetsplatser som efterfrågar detta. Läget har en fantastisk potential då det kommer byggas ett stort antal bostäder – bistron kommer då vara i absolut centrum. Det finns en färdigutvecklad hemsida, diverse abonnemang för nätförsäljning osv. Således är det en lokal med goda framtidsutsikter.

Säljes på grund av ändrad familjesituation.

Kalla fakta:

Ett välfungerande rörelse med god ekonomi och mycket attraktiva arbetstider!

En rörelse som har ett genomtänkt koncept och behöver bara drivas vidare!

En rörelse med god ekonomi och goda marginaler!

En rörelse utan krav på speciellt utbildad personal!

En rörelse som fungerar utan att ägare måste jobba själv i produktion!

En rörelse med normal arbetstid utan kväll och helgarbete!

En rörelse med minimalt personalkrav!

Denna butik som etablerades på 70-talet har än idag ett starkt varumärke och ligger på ett mycket attraktivt läge. Närheten till Centralstationen och närheten till stora kontorshus gör att butiken har en stark ström av kunder hela dagen.

Detta är en välfungerande rörelse med god ekonomi och attraktiva arbetstider. Konceptet är genomtänkt och behöver endast tas över och drivas vidare. Det är också enkelt att anställa personal då det inte behövs ett stort antal, dessutom behövs inte en speciellt utbildad personal till detta koncept. Arbetstiderna är också bekväma utan kväll- och helgarbete. Närmare bestämt är det stängt alla röda dagar och helger (dvs 240 arbetsdagar/år) och hålls öppet 08:00-18:00 dagligen. Ägaren behöver inte heller vara närvarande eller jobba själv.

Lokalen lämpar sig bäst för den verksamhet som nu bedrivs men det går även att expandera utbudet. En ny ägare bör ha erfarenhet av en liknande bransch sedan tidigare och skall vara sälj- och serviceinriktad.

Info gällande utbyggnaden finns på www.malmo.se

http://malmo.se/Stadsplanering–trafik/Stadsplanering–visioner/Oversiktsplanering–strategier/Pagaende-oversiktsplanering/Oversiktsplan-for-Nyhamnen.html

http://malmo.se/Stadsplanering–trafik/Stadsplanering–visioner/Oversiktsplanering–strategier/Pagaende-oversiktsplanering/Oversiktsplan-for-Nyhamnen/Utredningar.html

http://malmo.se/Stadsplanering–trafik/Stadsplanering–visioner/Oversiktsplanering–strategier/Pagaende-oversiktsplanering/Oversiktsplan-for-Nyhamnen/Uppstart-Nyhamnen.html

http://malmo.se/Stadsplanering–trafik/Stadsplanering–visioner/Oversiktsplanering–strategier/Pagaende-oversiktsplanering/Oversiktsplan-for-Nyhamnen/Sammanfattning-av-oversiktsplan-for-Nyhamnen.html

https://www.wihlborgs.se/sv/projekt/malmo/nyhamnen-malmo/

https://www.ncc.se/lediga-lokaler/nyhamnen-malmo/

Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig mäklare, helst via mail med en enkel presentation och inte störa medarbetare med spontana besök.

www.bistroromeo.se

Bedrudin Hondo
Företagsmäklare
Tel. vxl: 040 – 616 02 70
Mobil 0760 – 24 74 60
hb@eucommerce.se