Din företagsmäklare i Halmstad

Våra företagsmäklare i Halmstad garanterar dig en säkrare affär

Det är en sak att sälja sin bostad, men det kräver en helt annan juridik och förmedlingskunskap när man vill sälja ett bolag. Vi bemästrar alla kvalifikationer och hjälper dig okomplicerat med en trygg, säker och snabb affär.

Vi på EUcommerce har en bred kunskap och lång erfarenhet inom de branscher vi har specialiserat oss på ända sedan 1976, vilket vi anser vara vår nyckel till framgång.
Vi besitter all kompetens för att genomföra hela försäljningen av ditt företag och har du ett intresse av att köpa så ser vi till att du gör en bra affär.

Vi har specialiserat oss på små- och medelstora företag

  • Restaurang
  • Café
  • Hotell
  • Service- och detaljhandel

Det spelar ingen roll om du vill sälja ett företag i Halmstad med eller utan fastighet. Våra företagsmäklare i Halmstad finns med under hela försäljningsprocessen fram till att avtaletmed köparen är fulländad. Vi gör analysering och presenterar en marknadsplan för att sedan utnyttja vårt stora kontaktnätverk och snabbt hitta rätt köpare till ditt bolag.

Vi vill alltid driva en försäljning med målsättning att båda parter är belåtna och nöjda med den slutliga affären.

Vi på EUcommerce hjälper dig att köpa eller sälja ditt företag

Om du känner dig osäker på värdet av ditt bolag så gör vi självklart en fullbordad företagsvärdering för att stärka säljargumenten ytterligare. Vi vill alltid driva en försäljning med målsättning att båda parter är belåtna och nöjda med den slutliga affären.

Om ni är intresserade av att köpa ett företag så förmedlar vi det ni söker. Vi hjälper även såklart till vid en sådan process. Vi står upp vid förhandlingslopp med säljaren fram till underskrivet köpeavtal.

Våran företagsförmedling i Halmstad gör dina affärer trygga och smidiga

Våra företagsmäklare i Halmstad hälper till att utforma avtalsmodeller och köpekontrakt samtidigt som vi ger dig juridiskt stöd och finansiell rådgivning. Vi har vad som krävs för att genomföra hela försäljningen av ditt företag och har du ett intresse av att köpa så ser vi till att du gör en bra affär.

Med våra yrkesmässiga kunskaper inom medling gör vi din affär okomplicerad. Med oss på EUcommerce ska du känna dig trygg och därför finns vi tillgängliga under hela förloppet. Vi strävar alltid efter samma mål som våra kunder och drivs av snabba och säkra företagsaffärer. Vi ger dig valuta för pengarna så tveka inte på att kontakta oss för en bra affär.

Din satsning är vår utmaning!

0760-24 74 60
info@eucommerce.se