Hamburgerkoncept med ett unikt varumärke / 2241

Shit Pommes Frites startades hösten 2016 och restaurangen nu är väl etablerad och känd som Alingsås godaste hamburger ställe.

Fakta:


Objekt nr:2241

Bransch:Restaurang

Namn:Shit pommes frites

Adress:Nyebrogatan 13

Ort:441 34 Alingsås

Oms:3 430 000 kr

Hyra:12 598 kr

Yta:122 kvm

Sittpl:30 inne: + 15 ute

Pris:1,2 Mkr

Beskrivning

Hamburgerkoncept med ett unikt varumärke/2241

Shit Pommes Frites startades hösten 2016 och namnet blev snabbt en ”snackis” och därmed en positiv bidragande faktor till att restaurangen nu är väl etablerad och känd som Alingsås godaste hamburgerställe. Ägaren har valt att lägga sig på en hög nivå vad gäller smaker och utförande av burgarna, men till ett rimligt pris. På menyn hittar du även goda panpizzor, desserter samt div. rätter. Man kan även få en god öl eller ett glas vin till maten.
Menyn uppdateras regelbundet med nya spännande smakkombinationer och allt görs från grunden. Med denna ambitionen och ett trevligt bemötande mot kunderna är det inte konstigt att man redan har sålt över 100 000 burgare!
Detta märks tydligt med genomgående bra betyg på sociala medier. Vidare har konceptet vunnit 1: a pris i en annonstävling ”bästa varumärke 2016”
Upptagningsområde är kunder till grannen Willys, Bolltorps handelsområde, Alingsås gymnasieskola och naturligtvis närboende i en mängd villor, radhus och lägenheter.

Bra utrustade dubbla kök, stort kylrum, frysboxar och stort kylskåp.
Mycket bra bakomytor för vidare utveckling, utkörning, catering mm
Antal sittplatser inne ca 30 samt en uteservering med ca15 platser ute.

I dagsläget är uppskattningsvis över hälften av försäljning ”take away” vilket förenklar hanteringen och snabbar på gästflödet.

Öppettider:

Mån-tor. 11:00-20:00
Fre.        11:00-21:00
Lör.        12:00-21:00
Sön.       12:00-20:00

Semesterstängt vecka 28–31 samt ca 10 dagar över jul- och nyårshelgerna.
Enligt plan nådde Shit pommes frites ett positivt resultat under sommaren 2018 och ägarna har sedan dess kunnat ta ut adekvata löner samt samlat på sig en nettovinst på 400 000 kr som kan ses som en potential aktieutdelning, löneutbetalning eller som en avbetalning av eventuella lån,

Men ett klart och tydligt koncept och med det skyddade varumärket
”Shit Pommes Frites” är det enkelt att växa och starta upp på flera orter.

Vänligen respektera att ägaren inte önskar få spontana besök i lokalen som stör personalen i dess arbete. Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig mäklare, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info.
Besök för visning av lokalen bokas enbart via mäklaren som även tillhandahåller all övrig information.

PS! Däremot står det intressenter fritt att besöka lokalen för att testa en shit god burgare