Din företagsmäklare i Karlstad

Våra företagsmäklare i Karlstad är professionella

Finns tankarna om att lämna vidare ett företag eller funderingar på att köpa en verksamhet?
Vi på EUcommerce vet hur man förmedlar företag med eller utan fastighet. Det krävs en helt annan form av juridik, branschkännedom och framförallt starka medlingskunskaper. Vi bemästrar alla kvalifikationer och hjälper dig okomplicerat med en snabb, trygg och säker affär.

Vi specialiserat oss på små – och medelstora bolag däribland

  • Café
  • Restaurang
  • Hotell/Motell/Vandrarhem
  • Service- och detaljhandel

Vi hjälper er att sälja ert företag i Karlstad och med våra tjänster garanterar vi att du blir nöjd. Våra företagsmäklare finns med och är behjälpliga under hela försäljningsprocessen fram till det att avtalet med köparen är fullbordad. Vi bidrar med analysering och beskrivningar samt en marknadsföringsplan för att sedan utnyttja vårt stora kontaktnätverk för att snabbt hitta rätt köpare.

Vi hjälper dig köpa eller sälja företag

Vi lägger alltid upp ditt företag till försäljning efter att säljaren har godkänt och anser sig vara nöjd med hur det framställs. Känner du dig osäker på värdet av ditt bolag så gör vi självklart en fullbordad företagsvärdering för att stärka säljargumenten ytterligare. Vi vill alltid driva en försäljning mellan säljare och köpare med målsättning att alltid nå ett köpeavtal där båda parter är belåtna och nöjda med den slutliga affären.

Om ni är intresserade av att köpa ett bolag så förmedlar vi det ni söker. Vi hjälper till under hela försäljningsprocessen fram till fullbordat kontrakt med köparen eller står upp för er under ett förhandlingsförlopp med säljaren fram till underskrivna köpeavtal.

Vi förmedlar företag tryggt och smidigt

Våra företagsmäklare i Karlstad besitter en lång och bred kunskap inom alla ovanstående branscher sedan 1976 och är nyckeln till vår framgång. Vi hjälper till att utforma avtalsmodeller och köpekontrakt samtidigt som vi ger juridiskt stöd och finansiell rådgivning. Vi besitter all kompetens för att genomföra hela försäljningen av din verksamhet och har du ett intresse av att köpa så ser vi till att du gör en bra affär.

Med våra professionella medlingskunskaper gör vi affären okomplicerad för att du ska känna dig så trygg som möjligt tillsammans med vår tillgänglighet under vägens gång. Vi strävar alltid efter samma mål som våra kunder och drivs av snabba och säkrare företagsaffärer. Vi jobbar för våra pengar så tveka inte på att kontakta oss för en bra affär.

Din satsning är vår utmaning, välkomna till oss i Karlstad!

 

0760-24 74 60
info@eucommerce.se