Din företagsmäklare i Lund

Våra företagsmäklare i Lund gör din affär smidigare

Vi på EUcommerce har en lång erfarenhet och bred kunskap inom de branscher vi har valt att specialisera oss inom. Vi har vad som krävs för att sälja eller köpa ett bolag och finns tillgängliga under hela förloppet för att du ska känna dig trygg i våra händer.

Det är skillnad på att sälja sin bostad gentemot ett företag. Det kräver en helt annan juridik och professionella förmedlningskunskaper när man vill sälja ett företag. Vi övervinner alla kvalifikationer och hjälper dig med en okomplicerad, säker och smidig affär.

Vi har specialiserat oss på små- och medelstora företag

  • Restaurang
  • Café
  • Hotell
  • Service- och detaljhandel

Det spelar ingen roll om du vill sälja ett företag som har tillhörande fastighet eller inte för vi hjälper till oavsett. Våra företagsmäklare i Lund finns med under hela försäljningsprocessen framt till ett fullbordat köpavtal.

Vår företagsförmedlning i Lund hjälper dig att köpa eller sälja ditt bolag

Om du inte vet vad ditt företag är värt så gör vi självklart en grundlig företagsvärdering för att stärka säljargumenten ytterligare. Vi gör analysering och presenterar en marknadsplan för att sedan utnyttja vårt stora kontaktnätverk och snabbt hitta rätt köpare till ditt bolag.  Vi vill alltid driva en försäljning med målsättning att båda parter är nöjda med den slutliga affären.

Om ni är intresserade av att köpa ett företag så förmedlar vi det ni söker. Vi hjälper även såklart till vid en sådan process. Vi står upp vid förhandlingslopp med säljaren framt till underskrivet köpeavtal.

Våran företagsförmedling i Lund gör dina affärer trygga och smidiga

Våra företagsmäklare i Lund utformar avtalsmodeller och köpekontrakt samtidigt som vi självklart ger dig juridiskt stöd och finansiell rådgivning. Vi har vad som krävs för att genomföra hela försäljningen av ditt bolag och har du ett intresse av att köpa så ser vi till att förmedla det du söker och göra en bra affär.

Med våra goda kunskaper inom medling gör vi din affär så okomplicerad som möjligt. Hos oss på EUcommerce ska du känna dig trygg. Vi strävar alltid efter samma mål som våra kunder och drivs av säkra företagsaffärer, då vi vet hur mycket arbete det krävs för att det ska gå rätt till.

Vi ger dig valuta för pengarna och din satsning är vår utmaning !

0760-24 74 60
info@eucommerce.se