SPELBUTIK I LERUM / 6067

Mitt i solkattens köpcentra ligger denna Direkten butik Sedan 1997

Fakta:


Objekt nr:6067

Bransch:Butik

Namn:Direkten

Adress:Stationsvägen 3

Ort:443 30 Lerum

Oms:4 249 000 kr

Hyra:28 753 kr

Yta:85 kvm

Pris:SÅLD !

Beskrivning

SPELBUTIK I LERUM / 6067

Mitt i solkattens köpcentra ligger denna Direkten butik Sedan 1997 är Direkten en kedja av fristående kiosker och småbutiker. Direktens medlemmar gör gemensamma inköp för att sänka kostnaderna.

Hos Direktens butiker kan du köpa tobak, spela olika spel och lotto, betaltjänster, teaterbiljetter, ATG, postombud och liknande. Varje Direkten-butik har sitt eget sortiment och olika tjänster erbjuds.

Några av tjänsterna som erbjuds av Direkten i Lerum:
Svenska Spel, Online ATG-ombud, Kassagirot – Betala räkningar, Kassagirot – Lös in värdeavier, Unimon – Beställa valuta, MoneyGram – Skicka pengar, och Western Union – Skicka pengar.

Våra butikers starka lokalförankring gör att vi erbjuder ett brett utbud av service och tjänster, från spel och tobak till betaltjänster och teaterbiljetter.

Idag är det 184 stycken Direkten-butiker över hela Sverige och ytterligare 157 butiker är associerade till kedjan. Vilket ger en styrka i inköp och förhandling av produkter Kedjans främsta uppgift är att stärka sina medlemsbutiker och därför är medlemsbutikerna också delägare i kedjan.

Direkten i Lerum är en ny startad medlem sedan 2016 där all inredning är ny och ger ett solitt och trevligt intryck. Lerums butiken har ett brett och uppskattat sortiment av cigarrer.

Säljaren vill lämna över till en mer engagerad köpman som är på plats i den dagliga driften.

intressenter skall inte besöka och störa personalen utan uteslutande ta kontakt med ansvarig mäklare, direkt på 0760068179 eller på mail po@eucommerce.se med en enkel presentation. 
Via telefon lämnar vi bara begränsad info.

Peter Öster
Företagsmäklare
Växel 031 13 64 48
Mobil 0760 06 81 79
po@eucommerce.se
www.eucommerce.se