Din företagsmäklare i Trelleborg

Vi säkrar din affär med vår företagsförmedling i Trelleborg

Ska du sälja din restaurang i Trelleborg? Eller ett annat bolag inom de områden som vi specialiserat oss på, så har du kommit helt rätt. Det är skillnad på att sälja sin bostad och ett företag för det kräver en helt annan juridik och förmedlingskunskap. Vi på EUcommerce har alla kvalifikationer och hjälper dig okomplicerat med en trygg, säker och snabb affär.

Våra företagsmäklare har en bred kunskap och lång erfarenhet i alla branscher inom vårt område vilket är vår nyckel till framgång. Vi besitter all kompetens för att genomföra hela försäljningen av ditt bolag och har du ett intresse av att köpa så ser vi till att du gör en bra affär.

Vi har specialiserat oss på små- och medelstora företag

  • Restaurang
  • Café
  • Hotell
  • Service- och detaljhandel

Det spelar ingen roll om ditt företag har en tillhörande fastighet eller utan. Våra företagsmäklare i Trelleborg finns med under hela försäljningsprocessen fram till ett påskrivet köpekontrakt. Vi gör analysering och tar fram en presentation av ditt företag för att sedan utnyttja vårt stora kontaktnätverk och snabbt hitta rätt köpare till ditt bolag.

Vi vill alltid driva en försäljning med målsättning att båda parter är belåtna och nöjda med den slutliga affären.


Vi på EUcommerce hjälper dig att köpa eller sälja ditt företag

Om du känner dig osäker på värdet av ditt bolag så gör vi självklart en fullbordad företagsvärdering för att stärka säljargumenten ytterligare. Vi vill alltid driva en försäljning med målsättning att båda parter är belåtna och nöjda med den slutliga affären.

Om ni är intresserade av att köpa ett företag i Trelleborg så förmedlar vi det ni söker. Vi hjälper även såklart till vid en sådan process. Vi står upp vid förhandlingslopp med säljaren framt till underskrivet köpeavtal.

Våra företagsmäklare i Trelleborg gör dina affärer säkra och enkla

Vi besitter de kunskaper som krävs för att genomföra hela försäljningen av ditt företag och har du intresse av att köpa ett bolag så ser vi till att förmedla det du söker.
Våra företagsmäklare i Trelleborg tar fram anpassade avtalsmodeller och köpekontrakt samtidigt som vi självklart ger juridiskt stöd och finansiell rådgivning.

Vi gör din affär okomplicerad och ser till att allt går rätt till för att du ska känna dig trygg ihop med EUcommerce. Vi sätter alltid våra kunder först och strävar efter samma mål.

Vi ger dig valuta för pengarna och din satsning är vår utmaning !

0760-24 74 60
info@eucommerce.se