Din företagsmäklare i Varberg

Vi garanterar en trygg affär med våra företagsmäklare i Varberg

Vill du sälja ditt företag så har vi EUcommerce den bästa företagsförmedlingen i Varberg och bemästrar alla kvalifikationer.
Vi vet att det innebär en annan form av juridik samtidigt som det krävs helt andra kunskaper inom förmedling när man ska sälja ett företag till skillnad mot sin bostad. Vi kan garantera dig en säker, trygg och snabb affär.

EUcommerce är specialiserade på små – och medelstora bolag däribland

  • Café
  • Restauranger
  • Hotell
  • Service- och detaljhandel

Vi hjälper dig i processen att sälja ert företag i Varberg oavsett om det inkulderar fastighet eller inte. Våra företagsmäklare i Varberg är behjälpliga under hela försäljningen tills att ett avtal med köparen är fullbordat. Det vi kan erbjuda är analysering, beskrivningar och självklart en marknadsföringsplan för att skapa ett intresse på tilltänkt marknad. Vi bistår även med vårt egna stora kontaktnätverk för att snabbt hitta den rätta köparen.


Vi hjälper dig att köpa eller sälja företag i Varberg

Känner du dig osäker på värdet av ditt bolag så gör vi självklart en grundlig företagsvärdering för att stärka säljargumenten ytterligare.

När vi har tagit fram en marknadsplan för hur vi ska sälja bolaget, är det du som säljare som ger det sista godkännandet innan vi lägger ut det till försäljning. Det är viktigt för oss att du som säljer företaget är nöjd över hur det presenteras.

Vi vill alltid driva en försäljning mellan säljare och köpare med målsättning att alltid nå ett köpeavtal där båda parter är belåtna och nöjda med den slutliga affären.

Våra företagsmäklare hjälper dig att göra dina affärer smidiga

Våra företagsmäklare i Varberg har lång erfarenhet och bred kunskap inom alla branscher sedan 1976 och är vår nyckel till EUcommerce framgång.
Vi finns med under hela försäljning- eller köpprocessen och utformar avtalsmodeller och köpekontrakt samtidigt som vi ger juridiskt stöd och finansiell rådgivning. Vi besitter all kompetens för att genomföra hela försäljningen av ditt företag här i Varberg och har du ett intresse av att köpa så ser vi till att du gör en bra affär. Vi står upp för er vid eventuell förhandlingsförlopp med säljaren fram till underskrivna köpeavtal.

Vi gör din affär okomplicerad med våra professionella medlingskunskaper och vi ser till att du känner dig trygg tillsammans med vår tillgänglighet under vägens gång. Vi strävar alltid efter samma mål som våra kunder och drivs av snabba och säkrare företagsaffärer. Vi jobbar för våra pengar så tveka inte på att kontakta oss för en bra affär.

Din satsning är vår utmaning!

0760-24 74 60
info@eucommerce.se