Din företagsmäklare i Ystad

Vi garanterar en smidig affär tillsammans med våra företagsmäklare i Ystad

Vi har erfarenhet inom alla branscher som vi har specialiserat oss på sedan 1976, vilket har blivit vår nyckel till framgång.

Vi besitter all kompetens av både sälja- och köpa företag i Ystad så tveka inte på att kontakta oss om du behöver guidning eller vill lämna över hela processen till oss.
Vi vet vilken skillnad det är på att sälja sin bostad gentemot ett företag. Det kräver en helt annan kunskap inom juridik och yrkesmässiga förmedlingskunskaper när man vill sälja ett företag. Vi övervinner alla kvalifikationer och hjälper dig med en okomplicerad, säker och smidig affär.

Vi har specialiserat oss på små- och medelstora företag

  • Restaurang
  • Café
  • Hotell
  • Service- och detaljhandel

Det spelar ingen roll om du vill sälja ett företag som har tillhörande fastighet eller inte för vi hjälper till oavsett. Våran företagsförmedling i Ystad finns med under hela försäljningsprocessen fram till ett fullbordat köpavtal där vårt mål är att båda parter ska känna sig belåtna och nöjda över affären.

Vi på EUcommerce hjälper dig att köpa eller sälja ditt bolag

Ibland är det svårt att värdera ens företag själv och därför gör vi alltid en grundlig företagsvärdering för att kunna stärka våra säljargument ytterligare. Vi gör även en  analysering och presenterar en marknadsplan för att sedan utnyttja vårt stora kontaktnätverk och snabbt hitta rätt köpare till ditt bolag.

Om ni är intresserade av att köpa ett företag så förmedlar vi det ni söker. Vi hjälper även såklart till vid en sådan process. Vi står upp vid förhandlingslopp med säljaren framt till underskrivet köpeavtal.

Våran företagsförmedling i Ystad gör dina affärer trygga och smidiga

Hos oss på EUcommerce har våra företagsmäklare i Ystad professionella kunskaper inom medling vilket gör din affär okomplicerad. Hos oss ska du känna dig trygg och vi finns självklart tillgängliga under hela processen. Vi drivs av samma mål som våra kunder samtidigt som vi levererar trygga och säkra affärer.

Vi ger dig valuta för pengarna så tveka inte på att kontakta oss för en bra affär.

Din satsning är vår utmaning!

0760-24 74 60
info@eucommerce.se